Tomattorsk med blomkål

Enkelt och mycket godare än vad det låter. God soppa som värmer gott nu i höstmörkret.

Du behöver:

Ca 400  g krossade/passerade/färska tomater
Lite vatten
1 blomkålshuvud
ca 800 g torsk
buljong + kryddor efter smak (jag hade ekologisk fiskbuljong, svartpeppar, någon av spicemasters grillkryddor kommer inte ihåg vilken)

Koka upp allt utom blomkålen och torsken. Lägg i blomkålen och låt koka tills den känns ok, beror helt och hållet på hur stora bitar du ha. Lägg i fisken mot slutet och låt den sjuda med tills den är genomkokt. Servera med en rejäl klick smör som du låter smälta ner och njut. Supergott!

img_0071.jpgÄlskar spicemasters kryddor! Så underbart med alla kryddblandningar som inte innehåller massa annat skit än just kryddor.

 

Spara

En reaktion på “Tomattorsk med blomkål”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *