Äntligen helg!

Ja så tänkte jag när jag gick hem från jobbet igår, men sen dess har inget gått min väg. Äntligen helg! Den inleddes med att maken åkte på kryssning med jobbet, det tog 2 timmar att få eld i spisen, inget vatten (en lång historia) så det var bara att åka till mamma och pappa och duscha, till Ica och köpa vatten och så hem igen. Lite snabbmys i soffan och sen isäng med killarna. Idag är det match i Hallsberg. Långt att åka, men eftersom vi gick upp 5.10 istället för 6.10 då jag tittade fel på klockan så hade vi god tid på oss. Nu sitter jag här och väntar på att matchen ska börja. Sen är det väl bara att ge sig av hemåt igen och fixa någon form av mat, hämta killarna som tack och lov får vara hos farmor och farfar under tiden. Sen ska lilleman på kalas. Fullt upp hela tiden. Har vi tur så kanske vi kan få igång vattnet å. 😜 Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.