Snart julafton

Nu är det snart julafton. Jag älskar julen och allt mys runtomkring, men den här hösten har gått fruktansvärt fort och jag vet inte riktigt om jag är redo än. Bara 17 dagar kvar!!! Det är ju helt galet! Men vi får väl göra det bästa av det hela. Vad har ni för planer för julen?

Här firar vi hemma hos oss tillsammans med mina föräldrar, min lillebror, hans ex och deras dotter. Ska bli supermysigt. Dags att göra en planering för julbordet. Vad tycker ni är viktigast? Själv vill jag gärna ha dopp-i-grytan. Inte LCHF någonstans men gott och faktum är att sedan jag började äta det (tillsammans med mitt ex för många många år sedan) så har jag inte överätit något annat. Jag doppar med Gene tunnbröd och massor med smör till frukost, det står jag mig på i stort sett hela dagen, men för ordningens skull så äter vi ju julbord på eftermiddagen så då får jag ju lite påfyllning av framför allt protein. Det blir ju lite mycket kolisar till frukosten men det är det värt. Det är ju bara en gång om året så att säga.

Planen är att jag ska hinna baka lite fröknäcke också. Måste ju få en skinkmacka i jul också. 🙂

Det börjar även bli dags att planera nästa veckas mat. Har ni några härliga tips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.