Nu är det här!

Ja nu är det här, det nya året! Ett fräscht oskrivet blad. Efter en massa baciller här hemma så blev inte nyårsfirandet riktigt som planerat. Vi blev hemma och firade bara med familjen för första gången på 7 år. Men det var mysigt det också. Det blev  god mat, en härlig promenad i regnet med min yngsta dotter och äldste sonen i kvällsmörkret, champagne och spel med hela familjen. Dock är alla baciller inte ute än men jag kom i alla fall ut på en härligt runda med Fredrik och Stora C. Och det känns uppfriskande så här efteråt. Nu lagar Fredrik en härlig indisk currykyckling och jag ska planera kommande vecka. Matmässigt blir den nog ganska lik förrra veckan då vi inte följde listan speciellt mycket 😉. 

Gott Nytt År på er! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.