Planering v 3

Planering v 3 (Fredrik em)

9/1 Måndag
Lunch: Omelett
Middag: Lövbiff, parmesanzucchini, kryddsmör.

Notering:

10/1 Tisdag
Lunch: Omelett
Middag: Kyckling + grönsaksgratäng

Notering: Korta intervaller 30 x 30 x 10. Knäböj med stång 8 x 3, utfall med vikter 12 x 3. Militärpress 8 x 3, Marklyft 12 x 3.

11/1 Onsdag
Lunch: Kyckling + grönsaksgratäng
Middag: Kålpudding

Notering: Rodd med stång 8 x 3, framåtfällda hantellyft 12 x 3, marklyft 8 x 3, höftfällning med stång 12 x 3.

12/1 Torsdag
Lunch: Kålpudding
Middag: Lax, parmesanzucchini + kryddmajo/korvsallad

Notering: Långa intervaller

13/1 Fredag 
Brunch
: Tomatsoppa och avokadoägg
Middag: Kött, rostade grönsaker och bea.

Notering: Fredagsfys med grabbarna, tjejerna träning.

14/1 Lördag
Brunch: Småplock
Middag: Kycklingtacos

Notering: Jobba?

15/1 Söndag
Brunch: Omelett, kokoslatte.
Middag: Gulaschsoppa

Notering:

En reaktion på “Planering v 3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *