Underbara lördag

Lördag

Första helgen på länge som vi inte har några måsten. Helgen startades tidigt redan på fredagen, mellis tillsammans med familjen och sen en härlig promenad tillsammans med maken. Mellanlandning hos mina föräldrar för lite förrätt och prat medan 3 av barnen fixade fint hemma. Väl hemma igen blev den en sen middag och härligt nattsudd med barnen, så himla mysigt! Sovmorgon idag med mysfrukost och tanken var att det skulle bli ett träningspass också men det blir inte alltid som man har tänkt sig så det får vi ta i morrn. Nu ska jag påbörja nästa veckas planering och sen blir det Grufvan till kvällen tillsammans med Staffan. Den här videon är från första gången vi såg honom i Grufvan, det var ett tag sedan. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.