Grönsaksröra 

Godaste tillbehöret till sommarens alla grillkvällar är inte potatissallad, inte potatisgratäng och inte pommes… Det är en grönsaksröra! Den är så sjukt god och enkel att göra. Det enda du behöver är grönsaker, ost, majjo och créme fraiche. 

Jag använde mig av: 

  • Créme fraiche
  • Majonnäs
  • Zucchini
  • Paprika olika färger
  • Rödlök
  • Delade små pärltomater
  • Riven lagrad Prästost

Blanda Créme fraiche och majjon. Hacka de grönsaker du vill ha och blanda ner i röra. Vid behov salta och peppra lite men vänta tills du smakat av för osten är rätt så salt. 😉 Jag har gjort andra varianter tidigare också. Det går bra med alla möjliga grönsaker, exempelvis blomkål, soltorkade tomater, aubergine, vitkål, broccoli m.m. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *