44 timmars fasta är till ända

Min första ”långtidsfasta” gick över förväntan.  44 timmars fasta är till ända. Jag hade planerat för 36 timmar från början men så passade det bättre matmässigt då jag inte hade någon lunch jag kände för idag så tänkte att jag håller mig till middagen. Sagt och gjort. Det var betydligt enklare än vad jag trodde från början så det lär jag göra fler gånger. Men det är ju fruktansvärt tråkigt. 😉

Fastebryt

Fastebryt 18.00, blev stekt skinkstekt och en röra på kokosmjölk, lagrad ost, sambal oelek, svartpeppar och lite örtsalt som jag piffade till med lite hackad gurka och till det en krispig isbergsallad. Nu väntar lite soffmys och läxförhör med stora F. Sen blir det nog tidigt i säng för det är onsdag i morrn och det innebär gymmorgon. 😉

God Kväll

Spara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *