Äggmuffins

Äggmuffins är en perfekt frukost, mellis eller lunch eller precis när du vill.

Tanken var att vi skulle använda oss av vanliga stora muffinsformar men det hade vi visst inga hemma. Men det funkande ju precis lika bra med porslinsformar.

Gör så här:

Smörj formarna för det fastar lätt. Knäck ner ett ägg i botten, fyll med vad du vill. Barnen fick själva fylla sina med diverse rester. Idag hade vi salami x 3 olika sorter, rostbiff, kyckling, oliver, tomater, paprika, ost, köttbullar och det blev en salig blandning hos alla. Vi valde vad vi själva ville ha. Se toppar vi med ett ägg överste och ser till så att det fyller täcker det hela. Vill man så kan man röra runt ägget. In i ugnen ca 200° C 7-10 minuter beroende på hur fast ni vill ha den…

Spara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *