Shoppingdags

Jag måste ju skärpa mig med att uppdatera här. Men det har varit så mycket sista tiden. Jag lovar att jag ska försöka bättra mig. Sitter och fnular på kommande matlistor, har varit dåligt med sådant ett tag. Jag har varit sjuk, tro det eller ej men nu känner jag min någorlunda återställd i alla fall. Däremot så har ju annat blivit lämnat därhän. Typ träning, matlistor, planeringar m.m. Jag har mest bara överlevt de senaste 2 veckorna med barnens alla aktiviteter, jobb m.m.

Vad ska ni äta i veckan?

Ja vad ska ni äta i veckan? Tips mottages tacksamt. Resten av den här veckan är inte riktigt klar, men vi har fått mat varje dag hittills i alla fall. 😉

Verkligen shoppingdags!

I måndags blev det kålpudding och igår kokt torsk med en grönsaksgratäng och en indisk rätt på blomkål till. Supergott. Ikväll blir det resterna av gratängen och blomkålen och kyckling. I morrn måste det bli en tripp till mataffären då det är väldigt tomt hemma just nu. Fredrik har ju jouren den här veckan så han kommer inte iväg någonstans så det blir min lott som vanligt.

Tipsa mig gärna om något riktigt gott och kolhydratssnålt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *