Vabbar vidare

Igår såg det ut som att jag faktiskt kunde ta mig till jobbet idag. Svårt att somna resulterade i att jag somnade först 1.30 (då jag tittade på klockan senast). 4.30 ringde klockan för gymet. Det var länge sedan jag var där, men vi kom iväg som planerat. Sen var det bara hem och göra sig i ordning för jobb, trodde jag. I köket möter mig en kille med variga ögon. Suck! Han har inte varat på hela tiden… men men, det är inte så mycket att göra. Vi vabbar vidare.

Bra start på dagen

Jag fick i alla fall en bra start på dagen och jag fick chansen att sova ett par timmar till. Nu fortsätter vi i soffan, jag med en ketomjölk på mitt örtte (rekommenderas skarpt) och C med att spela dataspel.Vad gör ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.