Äntligen halkfritt

Det har ju varit superhalt ute hela veckan, vilket medfört att jag inte kunnat köra mina löppass som planerat. Jag är ju fortfarande nybörjare på det här så jag kör ju fortfarande bara intervaller. Gjorde ett försök på gymmet igår, men jag kommer inte riktigt överens med löpbandet på gymmet än då jag tycker det är jobbigt att hålla reda på tiden och byta hastighet och ja så. Men idag efter en tur till Borlänge fram och tillbaka, vilket medför sittande i bil i 5 timmar, så kom jag äntligen ut! Utan att halka. Det är äntligen halkfritt! Jag trodde aldrig jag skulle säga att jag faktiskt gillade att springa. Dessutom så kändes det så himla bra att jag körde både gårdagens pass och dagens pass och på köpet blev det måndagens pass också (som visserligen bara innebär gång). Sjukt nöjd med dagens pass. I morgon bitti väntar ett gympass ihop med min förstfödda innan jobbet. Vem vet, det kanske blir människa av mig å 😉

Veckans planering

Veckans planering är gjord, kommer förhoppningsvis upp under morgondagen då jag inte orkar nu. Dags att sova 😴 Klockan ringer på tok för tidigt i morrn. Sov gott värden, det tänker jag göra.🌎🌍🌏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.