Härlig lördagsmorgon

Bra start på dagen

Det kändes lite motigt att gå upp i morse. Maken vaknade och informerade mig om att vi försovit oss. Men när jag påminde honom om att det var lördag och jag inte hade några större planer så kunde vi dra oss ett tag till… En härlig lördagsmorgon har grytt.Väl uppe drog maken till gymmet och jag drog på mig träningskläderna och drog ut på en härlig löprunda. Eller lufsrunda får jag väl säga eftersom jag mest lufsar på i mina intervaller. Men efter två veckors uppehåll så kändes det ändå riktigt bra. Krispig luft och härliga solstrålar.

Frukost

Väl hemma väntade en varm dusch och frukost. Frukosten var nog det godaste jag ätit på länge. Ostgratinerade med bacon-, svamp- och purjolöksröra på. Mums. Det var så gott så jag redan bestämt en repris på frukosten i morrn Recept kommer ovan. 😉Till kvällen vankas det Plankstek med rödvinssås, bearnaisesås och blomkålsmos.😋

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.