Dagarna bara rinner iväg…

Tänk att dagarna bara rinner iväg… vi snart inne i mitten på februari och jag tycker inte det var längesen det var jul och nyår. Men något positivt som kommer ur det är ju att båren kommer närmare med en väldig fart. 😉 Jag har dessvärre inte gjort någon planering dör denna vecka, vilket känns lite jobbigt för det blir väldigt hattigt. Men jag har i alla fall ambitionen att få till en inför nästa vecka.

Träningen har det inte heller blivit så mycket av dessvärre 😏 Men jag hoppas jag kommer igen snart. Har varit så otroligt trött de senaste veckorna så jag har fasen inte orkat men jag ska göra en planering av det också.

Hur ser era planer ut för kommande vecka? Har ni några smarriga recept att dela med er av? Är så trött på den här grå och trista vardagen…

Jag vill ha mer ☀️ och mer värme! Man är ju frusen ända in i själen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.