Äntligen helg igen!

Nu är det äntligen helg igen, i alla fall om en dryg timme för min del.

Igår fyllde min älskade stora tjej 15! Helt galet vad tiden rinner iväg. Födelsedagen började vi med ett pass på gymmet igår morse innan dagen tog fart och avslutades sen i handbollshallen. Planen var ett pass nu i morse också men vi var trötta. Det kostar att ligga på topp. 😉 Men vi har i alla fall fått till 3 pass den här veckan så veckans måsten är i alla fall klara. Ikväll blir det lite firande med far- och morföräldrar innan de ska ut med kompisar… i morrn blir det en sväng till Mall of Scandinavia så vi får väl se hur den artar sig med tonåringarna. 😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.