Ketosoppa

Idag känner jag stor tacksamhet till Monique som delat med sig av sina sopprecept. Tack Monique!

Jag har länge letat efter snabba, enkla och så klart kolhydratsfattiga alternativ med mycket fett och snubblade över hennes soppor förra veckan. Det var ruggigt och kallt ute, och jag var ruggig och frusen och var så sugen på en varm härlig soppa. Te i all ära men det ger inte så mycket energi 😉. Då jag googlade således på ketosoppor och snubblade vidare in på hennes sida. Så nu kör jag med ”ketosoppa” till brunch varje dag, jag är helt såld.

Jag provade Moniques räksoppa och har sedan dess provat med en mängd olika ostar och de funkar allihop. Variationerna är ju oändliga! Vill du ha den matigare så släng i lite räkor, skinka, fisk, kyckling, champinjoner, eller vad du nu vill.

Perfekt start på dagen under den stundande hösten och vintern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.