Panang gai

Lovade ju att ni skulle gå receptet på min Panang gai också.

Du behöver:

  • Kyckling (går att byta ut mot fisk eller kött också)
  • En gul paprika
  • En grön paprika
  • En röd paprika
  • 3 vitlöksklyftor
  • Färsk broccoli
  • Vitlök
  • Kokosmjölk

Jag fräste på kycklingen i lite smör och kokosolja på sidan om med salt och peppar.

Sen hackade jag grönsakerna i ganska stora bitar. Fräste på finhackad vitlök med resten av grönsakerna, i med kryddblandningen Panang gai från Spicemaster.

Och sen kokosgrädde/mjölk efter behag. Släng ner kycklingen och låt det koka ihop lite. Servera som det är eller med fler tillbehör som exempelvis nötter, färsk koriander, hackade tomater m.m. Riktigt gott! Snabbt och enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.