Skam den som ger sig

Så här ligger det till, istället för att fokusera och köra mitt race så har jag haft en skitstart på detta året. Jag har hela tiden fallit tillbaka och kravlat mig upp och så fallit igen. Jag vet vad det beror på och jag klandrar verkligen ingen annan än mig själv. Men nu får det vara slut på det! Kommande 10 veckor har jag ingått en pakt med mig och min ”syster”. Det är Egotime!! Me, myself and I som står i fokus. Dagen D är alltså idag. Och den har börjat bra, och jag har planerat den hela dagen. Morgondagen planering är nästan gjord också. Jag måste verkligen planera min mat för att få den att fungera i längden och det tänker jag göra nu. Planen är att försöka få upp menyerna här också. Så nu kör jag! 10 veckor bryts ner i dagar och timmar, är allt planerat så brukar det gå av bara farten. Så vi kör väl!

2 thoughts on “Skam den som ger sig”

  1. Hej ! Här har det varit precis likadant 🙁 Har slarvat mycket och nu i påsk var det även det vita brödet, även om det var med surdeg, massor av godis och även fika . Får ta det en dag i taget. Lycka till för ditt nya början. 🙂 Kram /Paula

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.