Första veckan

Då är det söndag igen och första veckan veckan på min nystart ät snart slut. Ska snart avrunda den med en kaffe. Hur tror ni det har gått? Invägningen är inte förrän i morrn så viktresultatet får ni vänta med. 😉 Men enligt mig har det gått enligt plan och jag hoppas på resultat därefter. Så svullen som jag var förra söndagen har jag nog aldrig varit. Det var hemskt. Men den har i stort sett försvunnit. Underbart.

Så nu är jag på rätt väg igen. Det har blivit mycket kall mat den här veckan då det varit så härligt väder. Mycket sallader och en del grillat. Morgondagens mat är planerad. Det blir rostbiffssallad med majonnäs till lunch och bräckt salami, stekt ägg och padron de Pimentos till middag.

Hur har er vecka varit?

2 thoughts on “Första veckan”

  1. Hej ! Vägde mig på morgonen och det blev -1 kg en del säkert vatten, men det behöver också minskas för har också varit svullen i kroppen. Några dagar sedan har jag och min man skaffat gratis ”stegräknar” app , så försöker nu först att få ihop daglig 10 000 steg 😉 och det går hyfsad. Jag har ”nästan” en liten tävling med min man, men än så länge är det han som har haft flest steg , men jag fortsätter kämpa. Ha det så bra . Kram/Paula

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.