YES!

Så känns det. Första veckan gick galant. Första veckans resultat slutade på -6,3. YES! Tyvärr så lär det väl inte vara återkommande 😉. Men det känns bra och jag känner mig som mig själv igen. Så skönt att bli av med all vätska. Maten har som sagt fungerat bra och jag tänkte försöka hålla mig på samma linje. Första veckan avklarad, så nu tar vi itu med nästa.

Startade dagen med en promenad till jobbet. Jag hoppas det blir fler. Det är dock lite tidskrävande så det beror lite på hur pigg jag ör på morgonen. Men även om jag kanske inte hår varje dag så är ju en promenad här och där bättre än ingen. Ska försöka gå ordning på min cykel också men det känns så mycket jobbigare att cykla till jobbet 🙈 Då måste jag ju cykla hem också 😂. Men vi får se. Tids nog så.

Målet i maj är att försöka komma upp i 10.000 steg per dag i alla fall.

One thought on “YES!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.