Valborg

Hur firar ni Valborg? Firar ni över huvudtaget? Här har det varit lite olika genom åren. Ibland har vi gått till brasan, ibland inte. I år hade vi inte tänkt att gå till någon brasa, vilket ju var tur då de ställde in den på grund av brandrisken. Det är ju så torrt i backen. Däremot så kommer några vänner över och grillar lite. Det ska bli supertrevligt.

På grillen ikväll blir det kyckling. Vad det blir till ör ännu inte riktigt bestämt men jag funderar på lite rostade grönsaker och så någon god sås förstås. Men först blir det en promenad hem från jobbet (ca 8 km). I morrn börjar ju dessutom min 10.000 steg/dag-utmaning. Är ni på?

One thought on “Valborg”

  1. Jepp ! Prommisarna går över förväntan 🙂 Nu är klockan bara 12:30 och har fått 11145 steg, men säkert hinner det bli mer idag , fast benen är stela pinnar. Igår måndag fick jag 13826 steg, och måste bekänna att har varit kanske för ivrig haha 😉 har världens träningsvärk , men får kanske ta cykeltur imorgon istället. Vi firar inte Valborg desto mer , utan tar bara lugn kväll med bastu och film (säkert skönt till värken med värmande bastu 😉 Önskar dig och dina nära och kära en trevlig Valborg. KRAM/ Paula

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.