Fasta

Nu har jag precis skrivit ett långt inlägg om fasta hör som jag lyckades radera.

Men vad gör det om 100 år? Jag hittade boken ”Allt om fasta” av Jason Fung och Jimmy Moore härom veckan och älskar den! Har ni läst den? Om inte så kan jag varmt rekommendera den om ni är intresserade. Jag fastnade för den och inledde en 70-timmarsfasta med start kl. 18 igår kväll. Jag är alltså inne på 28:e timmen och än så länge går det bra.

Brukar ni fasta? Jag kör ju 16:8 i perioder och tycker att det fungerar hur bra som helst. Jag har även fastat i 42 timmar vid ett tillfälle och även det gick bra. Så nu får vi se hur det går med 70 timmar 😉

Planen är att äta middag på onsdag kl. 18.00 men jag kommer redan kl. 16 äta ett litet mellis för att se hur magen reagerar. Därav blir det bara 70 timmar istället för som jag tänkt först 72 timmar. Men det ska bli spännande att se hur det går. Hade lite hungerkänslor i morse men det var inget som störde egentligen. Det har gått riktigt bra. Men det är ju ett tag kvar 😂

2 thoughts on “Fasta”

  1. Hej ! Har tänk att möjligen köpa boken ,men har annars hans bok ”Fetmakoden” ! Den är också bra ! Även om jag måste säga att jag fick sluta IGEN fastan för mår inte riktigt bra av det, och äter säkert på något sätt fel . Kanske har jag ätit för lite och blir helt svag på grund av det , för vill bort kilona redan helst IGÅR haha 😉 Där är kanske felet.

    1. Trist att du mår dåligt. Jag har inte känt något sådant alls. Jag har bara druckit vatten dessa dagar och ett par koppar kaffe. Tog 2 magnesiumtillskott igår då jag annars har lätt för att få muskelkramper, men inte känt av någon svaghet alls. Klart man vill att det ska gå fort 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.