Fastan avbruten

Då är min första 70-timmarsfasta avbruten. Planen var ju först 72 timmar men sen tänkte jag att jag vill gärna börja med något litet först för att se hur magen reagerar. Blev några Macademianötter när jag kom hem från jobbet vid 16 och se grillade vi kycklingfilé och korv till middag. Så middagen blev kyckling, en liten bit korv, tzatziki och grönsaker och lite smör. Ja det satte fart på magen men ett toabesök senare och jag mår hur bra som helst. Detta ska definitivt göras om. Jag har mått så bra hela tiden och faktiskt knappt tänkt på att äta. Det har gått bra att laga mat till familjen utan att ens känna sug. Så himla skönt. Så nu är planen att köra 16:8 typ vardagar och så ska jag prova på en 72 timmars igen nästa helg. 😉

2 thoughts on “Fastan avbruten”

  1. Hej ! Vad roligt att det funkar för dig med fastan. Snart är jag så illa tvungen till det själv , för har den 4/6 besök till vården och måste vara fastande redan ganska tidigt föregående dag 3/6 redan och får inte äta , men bara dricka ett medel ;-( inte roligt, men tvunget tyvärr. Hur gick det med vikten när du fasta ? Kram/Paula

    1. Det fixar du!! 💚 Jag hade ju en liten kolhydratslördag innan och gick ju upp en del vatten så det är svårt att säga riktigt. Men från måndag till onsdag blev den -4,2. Innan matintaget igår var det -5,5. Men k morse (vilken är den vikt jag räknar) så var det -4,2. Så vi får väl se hur resultatet blir på måndag då jag har min veckovägning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.