Midsommar

Ja snart är det dags för midsommar igen. Vad är midsommar för dig?

För mig är det picknickfrukost med familjen, prästkragar och fest hos mina föräldrar… Men framförallt är det lagersallad. Den äts i stort sett bara till midsommar men kan ibland även förekomma vid sällsynta fall som exempelvis till kräftorna. Det är inte många som förstår vad det är när jag pratar om den och var ursprungsreceptet kommer från från början vet jag faktiskt inte. Men det jag vet är att den är otroligt god och ett måste på fredag 😁.

Så på fredag blir det frukost på stranden innan vi tar en promenad ner till mina föräldrar för lite mat och umgänge. Vad har ni för planer?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.