Sommarmat

Nu högar det varit riktigt midsommarväder ett par dagar. 26 grader och sol ena stunden, ösregn och åska andra stunden. Själv sitter jag och försöker fixa en shoppingdistriktet för mathandling till i morrn men det går sådär. 😁 Midsommarmaten behöver jag ju inte bry mig om eftersom vi ska bort och inte behöver fixa något. Däremot så har barnen bestämt frukosten så den har jag fått ner. Men vad ska man äta sen då? Vad har ni för matplaner?

2 thoughts on “Sommarmat”

  1. Hej ! Här i Haparanda har vädret också varit lite blandat 🙂 men det hör väl sommaren till 😉 Vi har mycket grillmat hela sommaren !!! Grillar flintastek, älgkött, hamburgerbiffar och korv (med över 70 % kött) så till det blir det sallad och aioli mm…. ! ;-9 Har fått periodisk fastan att funka också lite bättre än tidigare ,och tänker ta det som hjälp under sommaren när ätandet inte blir helt perfekt . Trevligt Midsommar till dig och familjen . Kram/Paula

    1. Vad härligt att det funkar. Ja här har ju både ugnen och spisen gått sönder så det är nästan bara grill som gäller. Men det är härligt. Hoppas ni haft en mysig helg ni också. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.