Semester

Då är midsommar över och helgen har verkligen varit jättemysig på alla sätt. Hur har ni haft det?

Här har det blivit rester hela helgen men även dom börjar ta slut nu så idag åker jag på att laga lite mat faktiskt. 😉 Ikväll blir det kyckling och baconlindad sparris och grillad brieosttårta.

Veckans resultat blev bra -3,4 kg. Så en riktigt bra vecka helt enkelt.

Min första semesterdag är här och den startades med en liten hundpromenad med Klara och sen en PW med mig själv. Planen är att komma igång med träningen igen. Det har varit så mycket annat här under våren så jag har verkligen inte orkat. Men nu har jag fått sova ikapp lite och det känns skönt att få röra på sig igen. Jag hoppas det kan bli lite mer kontinuerligt. Den här veckan är jag ledig för att ta hand om mig själv. Det var egentligen inte planerat så från början men ett klokt beslut. 🥰 sen jobbar jag 3 veckor innan den riktiga semestern börjar. Då har vi inga planer alls mer än att det är fokus på familjemys. Vad har ni för sommarplaner?

One thought on “Semester”

  1. Hej ! Här blir det mycket promenad också med och utan hund
    😉 för äldsta dotter har sin semester nu så vi kommer promenera tillsammans , och nästa vecka kommer min yngsta dotter hit också till sin semester, så då blir det inte bara promenader utan även shopping svängar till IKEA, och även till Finska sidan har vi tänkt gå för där finns många butiker exempel H&M mm… ! Vi bor ju precis här nära Finska gränsen, så det är vanligt att handla båda sidorna av gränsen. 🙂 Ha en bra vecka nu och snart har du ju semester, så hitta på även roliga saker till dig själv också. 😉 Ha det så bra nu .Kram/Paula

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.