Sommar och semester

Det är ju inget riktigt sommarväder i min smak så just nu gör det inget att jag jobbar faktiskt. Jag jobbar hela nästa vecka också, sen hoppas jag på lite mer värme. Men om den nu skulle lysa med sin frånvaro så ska det ändå bli skönt att vara ledig.

Apropå ledighet så råkade jag spontanboka en resa igår. Lite läskigt men otroligt spännande. I början av december åker jag och min man iväg någonstans en veckan men vi vet inte vart… Apollo har ju ett koncept som de kallar ”Live a little” mot destination okänd. Hur spännande som helst. Så 2-3 veckor innan vi åker får vi reda på exakt när vi åker och vart vi ska… Någon som provat? Det kan ju bli allt från Kanarieöarna till Indonesien så. Det som lever får se. Vi har i alla fall något att se fram mot. 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.