Tomat- och koriandersallad

Antingen så gillar man korandet eller så gör man det inte. Jag älskar det!! Så i fredags när jag skulle äta mina limeräkor så kände jag att det var precis det jag ville ha till. Det slutade med en härlig salad. Vilken passar till det mesta enligt mig. Hade lite kvar så gårdagens brunch fick även den sällskap av lite tomat-och koriandersallad.

Du behöver:

  • Färska tomater
  • Lök (vilken sort som helst)
  • En knippe färsk koriander
  • Fetaost
  • 1-2 lime
  • Salt
  • Svartpeppar (ju mer desto bättre enligt mig)
  • Lite oliv- eller annan olja
  • Ev Valnötter

Sen är det bara att hacka ner allt och blanda, pressa över limen och krydda efter smak, ringla över lite olja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.