Mål

Jag gjorde ju en nystart för ett par veckor sedan och hittills går det riktigt bra. Jag har som mål den här månaden att komma upp i dagens rörelsemål varje dag. Jag är inte alltid supertaggad när jag inser att jag måste aktivera mig lite till innan sängen men jag har gjort det! Och jag är så nöjd. Nu har jag kommit halvvägs, eller lite mer än halvvägs då juli ju faktiskt har 31 dagar. Har ni några mål? Långsiktiga? Kortsiktiga?

För att nå sina mål är det viktigt att ha ett tydligt mål så man vet vad man jobbar mot. Jag älskar att planera och göra listor och mäta mm. Sen är det ju så klart inte alla mål som uppfylls 😂 Men vem kan låta bli ett fint block och roliga pennor???

2 thoughts on “Mål”

  1. Hej ! Jag kan inte heller låta bli roliga pennor och block/skrivhäfte 😉 Har flera listor om vikt, blodtryck, steg och skriver om maten mm… Tankar vad jag gör och vad jag kan ändra haha 😉 och har sabbat flera gånger allt . Men jag ska inte ge upp utan fortsätter att promenera, cykla och lite små lunka för jogga går inte ännu med min övervikt. Vill lyckas få ner vikten till så pass lägre att jag får på mig en jacka som jag inte har kunnat få på mig i flera år. Synd för en bra jacka och med bra kvalitet. Där har jag något att kämpa för och mycket annat också så klart. Ha det så bra ! Kram/Paula ps. Tack för en bra sallads recept 🙂

    1. Härligt att höra! Klart vi inte ger upp! Just nu är jag inne i ett härligt flow, trots ”den” tiden i månaden och bara det är ett stort plus. Just keep it up!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.