Bara dagisväskan kvar

2010-08-14 21.44.05Cornelis - Strömsholmtror jag. Jag ska försöka fixa något mer till mina köttbullar som jag ska ha i matlådan också tänkte jag. Blir nog en klick majonnäs eller så tror jag. Det var ju tänkt att det skulle bli chili idag, men jag lovade min dotter att hon skulle få köttbullar i dag så det har jag gjort. Hur goda som helst blev de. En sats till barnen med lök och en till mig och Fredrik med sambal oelek. Så det blir det till lunch i morrn. Jag hoppas att jag kan hålla mig på rätt spår nu 😉 Tanken var ju att jag skulle ha broccoli och gräddsås till, men tyvärr så hade vi för lite grädde för det. Eller rättare sagt den är helt slut.2010-08-14 18.08.29, Cornelis o Michelle, Strömsholm

Jag fixade lite yoghurt också så jag har till frukost i veckan. Ska koka lite ägg sen också tänkte jag. Jag blandar en liter turkisk yoghurt med 5 dl grädde, då blir det lagom konsistens, och man blir mätt på inte allt för mycket. Köpte små burkar med lock för någon vecka sen, perfekt att hälla yoghurten i. Jag hade föredragit en smak av kardemumma, men det gillar inte Fredrik och han äter ju samma som jag så det fick bli vanilj istället. Orkar inte hålla på och mickla allt för mycket. 😉 2010-08-14 20.21.48, Cornelis o Wille i väntan på Lasse

Bilderna är tagna vid Sundbyholms slott i lördags då vi var och titta på Lars Winnerbäck hela familjen. Jag tror alla uppskattade det. Jag tyckte i alla fall att det var

jättemysigt! Så det så. 🙂

2010-08-14 21.44.51FeliciaoFilippa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.