Första dagen avklarad

Nu är det bara 33 arbetsdagar kvar innan jag får vara ledig igen, jag riktigt lääängtar!

Idag blir det Dragonkryddad kycklingfilé med curry och kokos. Den står på spisen och puttrar. Till den blir det kokt broccoli. Fredrik åkte och tankade, lilla C sitter och tittar på Nicke Nyfiken och tjejerna är ute. Så snart är det middagsdags och det ska bli gott!

Frukosten blev ju yoghurt/grädde med lite krossade paranötter och två ägg med en klick smör, lunch, köttbullar, men en liten klick smör, och så ett ägg till mellis med resten av smöret. Totalt ett par msk kanske. Jag hade tänkt att maten skulle räcka till lunch i morrn men jag är tveksam så vi får väl se hur det går. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.