Första skoldagen

idag för mina barn. Flisan börjar ettan och Flippen förskoleklass, så snart ska vi iväg med lillebror till dagis och hämta upp pappa på jobbet så att han kan följa med en av dom, jag känner att jag har lite svårt att vara på två ställen samtidigt…. De är så förväntansfulla. Flisan sa direkt när hon kom upp i morse, att ”det här är bästa dagen i mitt liv” 🙂 Hon har verkligen saknat sina klasskompisar….

2 thoughts on “Första skoldagen”

  1. Hej! Nu har jag lagt till dig i listan hos viktbloggarna! tipsa gärna dina besökare så att vi kan sprida inspirationen vidare i all oändlighet, ja nästan iallafall! Det finns en bloggknapp också som man kan ha på sidan om man vill, koden till knappen finns under det senaste inlägget!

    Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.