Frukost

Det blev paranötsbröd idag, med smör och ost, och så lite kaffe till det. Så gott!  Till barnen så bytte jag ut paranötter och linfrön mot kokos och de blev också jättebra, alla barnen åt. Michelle tål ju inte nötter så det är bra att det funkade.

Till middag idag vet jag fortfarande inte vad det blir. Jag har ingen inspiration alls. Men det blir nog bara gillad eller stekt kycklingfilé med lite tillbehör. Kanske ska göra kycklingspett…. hm, ja det tål att tänkas på =) Frågan är vad vi ska ha till för något. Pizzasallad finns kvar sen igår så det kan vi ta, sen gör jag nog kanske en blomkålsallad eller dyligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.