Bröllopsmiddag

I helgen så firar jag och min man yllebröllop, dvs 7 år som gifta. Tiden går fort när man har roligt. Det tänkte vi eller i alla fall jag fira med en tre-rätters middag, men jag vet inte riktigt vad än. Huvudrätten blir till 99% nötkött av något slag, men vad? och vad ska vi ha till???? Sen förrätten… jag vill ha något lite lättare då det gärna blir för mycket annars, men VAD??? Först funderade jag på grillad zucchini med parmesan och valnötter, men jag är inte speciellt sugen på det faktiskt. Har ätit lite mycket zucchini ett tag tror jag. Ska surfa runt lite och kika. Har ni några förslag så får ni gärna hojta till 😉

7 thoughts on “Bröllopsmiddag”

  1. Hmm..kan ni inte ha räkcoctail till förrätt? Med massor av räkor, avocado, citron, gärna lite färsk mango, lite chili osv. och en god rhode island sås till? Tillbehör till köttet kan vara grillad tomat i ugnen (halvor som man har smör och kryddor på), baconlindad sparris, en kall sås (tex en vitlöksaioli) och en varm sås (tex ädelost sås, pepparsås, beasås).
    Hoppas ni hittar något gott att äta! grattis! 🙂

    /Uwis

  2. Tack Alla! Jag ska kolla in länken Ulrika. Just nu så orkar jag inte göra något alls. Och du Johanna, det är inte förrän idag vi har bröllopsdag så du var ute i god tid 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.