Kycklinglåda med grönpeppar

TACK U!

Fick ett recepttips av Uwis som jag måste lägga upp. Ni hittar orginalet här.

Man gör denna rätt helst kvällen innan den ska ätas, så den får stå och dra sig. Sen skjutsar man bara in formen i ugnen 15 min medans man hackar i hop en god sallad och voila så har man middagen färdig!!

3-4 port:

Bena ur 1 grillad kyckling

Koka upp i en kastrull:
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche

Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar ;) )

One thought on “Kycklinglåda med grönpeppar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *