God Morgon

Frukosten avklarad. Idag blev det bara kokta ägg, lite smör och kaffe med en liten skvätt grädde. Men jag är mätt och belåten. Helgens mat har faktiskt vara ganska bra. Inte hundra men näst intill. Vi får väl se hur det håller i sig. 😉 Skönt i alla fall att vara på rätt väg, för man mår ju så mycket bättre. Fattar inte att jag inte bara kan leva med det, men så är det, och jag vet ju egentligen varför, brist på ork och energi. Men nu har jag bara ett par veckor kvar att jobba sen ska jag vara ledig och det ska bli så himla skönt.

Annars så har vi inte gjort så mycket. Vi har varit på jakt efter en diskmaskin, men den vi har bestämt oss för är tydligen svår att få tag i då den verkar vara slut överallt. Nu gjorde Fredrik en beställning via nätet igår och det stod att man kunde hämta den idag på Elgiganten i Eskilstuna så jag hoppas på det. Håll tummarna!

Annars så är det en söndag precis som alla andra. Har tvätt att vika, tvätt att tvätta och en hel del annat att pyssla med, men ingen ork, så vi får väl se vad som blir gjort. Förmodligen alldeles för lite tyvärr… Barnen vaknade sex i morse så jag känner mig inte som den piggaste direkt. Jag behöver verkligen få sova mina timmar just nu känner jag, blir ju helt mosig annars. Men sova får jag nog göra en annan gång…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.