God Morgon!

Det känns helt underbart att ha semester, C skulle egentligen ha gått sina sista dagar på dagis den här veckan, men han är inte helt pigg så han får vara hemma idag och i morrn. Sen får vi väl hämta hans kläder och sånt någon dag. Det är lite sorgligt samtidigt som det ska bli jättemysigt, främst för att jag vet att han tycker om att vara där, men vi får hitta på desto mer saker om dagarna.

C sov väldigt länge i morse, så jag fick upp tjejerna och myste lite framför tv:n med dem, sen kom lillprinsen upp och åt lite frukost med de andra. Nu har även jag fått i mig frukosten. Det blev resten av svampsoppan från igår, helt gudomligt god, men bacon kantareller och riven ost i 😉 Ni måste prova om ni inte redan har gjort det! Nu väntas lite vatten och blöjbyte här. Sen mer Mys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.