Segt med maten här som vanligt…

Men jag försöker i alla fall, så idag har den varit hyfsad om man jämför med den katastrofala som varit tidigare ett tag. Jag är så fruktansvärt trött så jag ORKAR helt enkelt inte. Jag orkar inte planera, jag orkar inte laga, jag orkar inte tänka…. Suck. Men men det blir nog bra när den enorma magen är borta, eller ja i alla fall när bebis är ute. Jag riktigt längtar efter honom nu. Sen kanske jag orkar ta tag i hemmet här, för det ser ut som skit och både jag och min man är slitna, trötta… Jag ser det på honom även om han inte säger något, och jag som har ont överallt känns det som och inte orkar och fixar och grejar. Jag är så glad att tjejerna tar sig själva till skolan på mornarna. De är helt underbara…

Jag är så kär i hela min familj, jag önskar jag hade mer energi till hemmet som bara förfaller… suck…

2 thoughts on “Segt med maten här som vanligt…”

  1. Kanske inte så konstigt att du är trött med en massa barn och dessutom höggravid. Sköt om dig vännen och maten får du väl ta tag i då allt lugnar ner sig lite. Allt har sin tid. Kram/Uwis

    1. Nej det kanske är så, men man skulle ju vilja känna lite mer energi än vad jag gör just nu, och tyvärr så beror nog en hel del på den dåliga maten… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.