Härlig och bra start på dagen idag!

Frukost101012 Det blev en härlig lyxfrukost i morse, stekt bacon, ägg, avokado och en liten klick creme fraiche med lite rödlök till. Vad annorlunda det är när man inte är ensam hemma på morgonen. Fredrik jobbar em den här veckan och det är så mysigt att få äta frukost tillsammans. Tjejerna åt havregrynsgröt och äppelmos innan de gick till skolan, så åt vi efter dem i lugn och ro. Nu försöker jag få C att sova, men han har lite mycket annat för sig för tillfället, men kommer själv och lägger sig i mellanåt så jag tror bara det är en tidsfråga. 😉

2 thoughts on “Härlig och bra start på dagen idag!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.