Snön faller

Forstasnon101022och vi med den… Ja tro det eller ej, men den första snön är här! Det ligger ett täcke på ca en halv decimeter här utanför och det gör ju knappast julkänslorna mindre. Inte för att jag vill ha snö egentligen, jag är verkligen ingen snömänniska, men jag måste ju säga att det är himla vackert när snön får ligga orörd på träden… Vänta, måste ju ta en bild så ni får se, annars så kanske ni inte tror mig… 😉

Nu höll jag på att slå mig halft fördärvad också då någon ställt en stor färghink precis innan för dörren till sovrummet där jag tog bilden ifrån, men det gick bra tack och lov. Man kan ju inte ha koll på allt med en mage som döljer det mesta i vägen…

Solen är på väg fram bakom molnen så kanske blir det hyfsat kallt idag. Dags att fixa vinterkläder till tjejerna också. Jag hoppas bara inte vintern börjar nu och slutar i mars, för det orkar jag inte med…

Jag vill ju ha mer höst! Jag älskar ju hösten och mörkret… Men men det är ju inte så mycket att disutera, vädret är ju det enda man inte kan påverka direkt, och tiden då…

snosol2010-10-22 09.42.18-1Nu sitter lillprinsen i soffan igen och är jättetrött, eller rättare sagt ligger gör han visst, men sin filt, nappen och nån av sina Pinky Ponker… Så han kanske somnar om en stund om jag har tur, för jag har inte sovit klart… Nu lyser solen så vackert i snön så jag måste ge er en bild till… Himlen ser dock väldigt mörk ut på andra sidan… snosol2010-10-22 09.42.06

2 thoughts on “Snön faller”

  1. Åhhhh, jag vill oxå ha snö!!! Jag är en snömänniska till 200%, mmmmmm!
    Men här nere i söder har vi en otroligt vacker höstdag, å det kan jag köpa oxå *S*

    Kram kram å sätt någon form av sensorer på fötterna, så de ser vad som är framför dem 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.