Då har snart lördagen passerat

CornelislördagsgodispromenadMen den har varit härligt soft. Jag har inte gjort många knop idag, men jag blev tvungen att ta en promenad i regnet. Det var ju lördagsgodisdags. 😉 Går ju inte att missa. Cornelis fick väl i alla fall sova en liten stund, men han har ju som sagt inte tid med sånt nu för tiden. tjejernalördagsgodisdagsHär sitter han dock i vagnen innan luren. =) Och tjejerna är på väg att handla lördagsgodis. Som slutade med att Flisan skrek hela vägen hem…

De fick nämligen välja om de ville ha en tidning istället, och det skulle Michelle och Flisan ha efter mycket om och men. Filippa köpte godis, choklad och salta pinnar. Men så fort vi kom utanför affären så började Felicia skrika om att hon ångrade sig och ville ha godis istället… Men då var det ju lite sent. Det har dock gått över som tur är. Nu ska jag sätta mig och mysa med resten av familjen hade jag tänkt. Snart är det dags för lite lördagsmys. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.