Mitt i natten

nästan i alla fall. Klockan är 23.57. Jag har precis matat min goa son och hoppas på att få sova några timmar nu tills nästa gång. Jag är verkligen jättetrött, Cornelis kom precis in också så nu har jag alla grabbarna här bredvid mig…

Maten har gått bra den här veckan. Började ju köra igen förra veckan och har faktiskt gått ner ca 7 kg, det känns jätteskönt. Visserligen så är det ju en hel del vatten och bara gravkilon än så länge, men det känns jättebra att vara på rätt spår igen. Jag hoppas att det håller den här gången… jag vet ju att det går om jag vill, och jag vet att det krävs planering så jag ska försöka göra mitt bästa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.