Frökex

Idag har jag testat på frökex, och det kan jag verkligen rekommendera då det var så gott med smör och ost på och framför allt den knapriga känslan som jag saknat. Däremot så har jag varit ganska dålig på att äta protein de senaste dagarna, jag har liksom ingen ordning på min mat just nu… Men jag tänkte att jag ska försöka göra mig en ny matlista igen 😉 Så har ni några förslag så får ni mer än gärna bidra till det.

I kväll får i alla fall barnen äta upp fisken som är över, jag vet inte om jag och Fredrik är hungriga senare då vi åt ganska bra till mellis. Det blev lite småplock med salami och brieost bland annat, frökex, smör och Västerbottenost, och kaffe förstås. I morrn så tänkte jag försöka mig på att göra laxburgare då vi har en stor lax ligger i frysen, jag hoppas att vi kommer ihåg att ta fram den bara. 😉 Sen på fredag så kommer Wille och Michelle igen, eller det är i alla fall planen. Michelle ser vi ju inte så mycket av nu för tiden, men Wille kommer i alla fall. Frågan är vad man ska ge sig på då bara…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.