Tystnad

Som ni ser så har det varit en tystnad här på någon månad vilket känns lite trist. Det var nämligen så att jag åkte på halsböld här för några veckor sedan och då sket det sig totalt med maten igen… Men i morrn så är det nytt år och nya tag. Jag har precis gjort en liten veckoplanering för nästa vecka som jag hoppas ska fungera. Det har varit så himla mycket här den senaste tiden, bilen som pajade så jag har inte tagit mig någonstans, fyra barn som ska ha sitt, det är julavslutningar både här och där och lucior och ni vet vad…  Men nu så ska det bli bättre planering från min sida har jag tänkt. Vi börjar redan i morrn med färsbiffar och blomkålsmos… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.