Stek

stekblev dagens måltid, och det var den godaste på hela veckan… Så underbart gott var det, till det serverades broccoli och gräddsås. Till efterrätt blev det vaniljpannacotta med hallon. Mumsigt!

Tjejerna var med mormor och gick en promenad runt hjorthagen. Filippa ramlade dock och gjorde sig illa i låret så hon har ont kraken. Vet inte riktigt hur hon lyckades med att göra illa sig där, men det gjorde hon tyvärr och det rejält. Fredrik nattar Stora C, han vaknade en sväng då jag nattade honom förut runt fem. Han är så sliten kraken. Lilla C har precis ätit och sitter i sin bilstol och gungar…. Nej men så gick det visst inget vidare så Stora C är uppe igen… härligt med ungar. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.