Vaniljpannacotta med hallon – Lchf

pannacotta

  • 8 dl grädde
  • vaniljpulver, vaniljstång eller vaniljessens
  • ev. sötningsmedel efter smak
  • 2 tsk gelatinpulver
  • 1 msk vatten
  • hallon

Blanda gelatinet med vattnet. Koka upp grädden tillsammans med vaniljen, stäng av plattan och rör ner gelatinet så att det smälter. Fördela 3 hallon i 6 portionsglas/skålar, och fördela sedan pannacottan över dessa. Lägg försiktigt i 3 hallon till i varje glas/skål. Jag använde frysta hallon de kan vara lättare än tinade, så de skönk inte ner allt för mycket, vilket jag inte vet hur färska eller tinade gör. Ställ kallt ett par timmar så att de stelnar.

4 thoughts on “Vaniljpannacotta med hallon – Lchf”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.