Fläsk med löksås

 • Fläsk
 • smör
 • lök
 • grädde
 • några smulor buljong, jag hade kalvbuljong.

Det är allt som behövs. Jag har faktiskt aldrig ätit denna klassiska rätt förut, men min make var sugen så jag tänkte att jag kör väl på på helt enkelt. Stek fläsket i smör, när det är klart steker du strimlad lök och sen häller du på lite grädde och låter det koka ihop lite och sen är det bara att äta… 😉 Det var så gott! Till och med barnen älskade det, och maken? Ja han blev mer än nöjd.  Smaklig måltid!

7 thoughts on “Fläsk med löksås”

 1. Fläsk med löksås är såå gott! Synd att det bara är jag i vår familj som tycker det.
  Jag får göra en luring och göra det när ingen av de andra är hemma, så är de tvungna att äta det när de kommer hem. 🙂

  Jag ser at du har många LCHF-bloggar listade här. Jag ska ta och utforska dem för varv och se vilka fler det är som kör LCHF.

  1. Ja jag var lite skeptisk till om barnen skulle gillad det, men det gick hem hos alla… 🙂 Så det blir det helt klart snart här igen… Snacka om snabbmat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.