Det blev en liten promenad

promenad091018-3med mormor idag. Vi mötte henne vid Ica, hon skulle in och handla en sväng, så var hon tvungen att köpa nya vantar till Felicia, för hon hade inga på sig. Och enligt henne kunde hon få men för livet utan eftersom det var så kallt… SÅ kallt var det inte. Men men, givetvis så hade dom inga på Ica så var tvungna att gå till börsen, och efter mycket om och men så hittade vi ett par.

Här står hon med sina nya vantar och äter en Kellog’s bar som mormor bjöd på.

promenad091018-2Sen har vi mormor med vagnen… Ja Cornelis ligger i, så här ser han ut…  cornelispromenad091018-1

Det var verkligen  jättehärligt väder i alla fall. Cornelis lyckades dessutom kasta ur sin snutte och napp på vägen utan att vi märkte det. Så en äldre dam som var ute på hundpromenad kom jäktandes efter oss och undrade om de vara våra. Tack damen! På vägen hem så fick Cornelis en flaska välling, och så sa vi hejdå till mormor, Flisan åkte i förväg, och jag gick väääldigt sakta så C skulle hinna äta upp och somna och det gick vägen!

promenad091018-4

Jag lyckades faktiskt få med en bild på mig också, osminkad och dan, i myskläder, men jag hade borstat håret i alla fall. 😉 jag

Nu står C och skriker i sin säng, vill inte sova fast han inte orkar vara vaken. Tjejerna gör allt förutom det dom ska i badrummet så jag får nog gå och styra upp det hela. Annars kommer de nog inte i säng idag. Och det är ju skola i morrn…

4 thoughts on “Det blev en liten promenad”

 1. Visst var det underbart väder idag gumman! Vi har också varit ute och gått, men inte fick jag någon Kellog´s bar inte. 🙁
  Hoppas du får ordning och reda på msn imorgon, har sett hur du försökt logga in under kvällen… Men det verkar inte gå vägen riktigt.
  Så du får väl ha en härlig kväll vännen och så hoppas jag att vi hörs imorgon!
  Puss och kram!

  1. Ha det var härligt idag. Men jag har inte haft problem med msn. Jag har inte varit där. Däremot så har min dator varit på men eftersom skärmen är svart så ser jag inget 🙁 men vi ses säkert på msn i morrn. Kram på dig 🙂

 2. Ni verkar ha haft en härlig dag! Känner igen det där med mysbrallor och osminkad, det är det bästa med söndagar 🙂
  Kramis på er!
  Ulrika /Uwis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.