Tänkte jag skulle försöka

blogga lite mer från luren, men vi får se hur det går. 😉 Nu har jag precis medicinerat Charlie och han ligger här bredvid och är lite kinkig, vet inte vad han vill egentligen, han har precis ätit gröt men kanske vill ha lite ersättning också, ska prova med det. 😉 *återkommer* Det verkar funka 🙂 Fredrik tog tjejerna med sig till Ö&B, de skulle köpa pyssel, sen beställde jag själv hem lite smör och de kommer precis in, sen är det väl dags att laga lite middag kanske. Blir bara något lättare ikväll då det inte var så länge sedan vi åt, men något ska de få i alla fall. Barnen får nog Keso och äpple, själv blir det något annat, men vet inte vad än…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.