God Morgon Världen

Lilleman vaknar som vanligt runt 6 för ny blöja, så nu är jag och grabbarna redan uppe. Ska snart sätta på lite kaffe och fixa lite äggmjölk och se vad som erbjuds till frukost här hemma. 2-åringen har redan tryckt i sig en flaska välling och vill ha en till, tänkte försöka lura i honom en macka till också. 😉 Den andre lille herren ligger och leker i gymmet och han äter nog inte förrän om en timme igen, och då förmodligen i vagnen på altan. 🙂 Tjejerna sover, vilket känns skönt då de höll igång länge igår kväll. Jag har fortfarande inte bestämt vad det blir för fyllning till wrapsen… Förslag någon? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.